IQtató - Profi iktató szoftver, iktató program, szkennelő, archiváló, feladatkezelő és ügymenet támogató modullal


A tartalomhoz

Több mint egy iktató program

IQtató SQL

Az "IQtató SQL" mint iktató szoftver egy igazi "sok az egyben" svájcibicska, amely az ügyfeleink kérései, ötletei, és több mint húszéves fejlesztési-támogatási tapasztalatunk birtokában a titkárnők és ügyintézők egyik leghatékonyabb eszköze. Telefonáljon! Használat közben online megmutatjuk. T: 1 316-4810, 1 787-1550

Teljesen mindegy, hogy napi két-három, vagy két-háromezer iratot kell nyilvántartásba venni, "ügyintézni". Az IQtató SQL az általános iktatáson túl specializált iktatásokra és az ahhoz kapcsolódó ügyviteli feladatok támogatására is alkalmas.


Azok a cégek, intézmények, akik központi vagy elkülönített postabontó, érkeztető munkahelyet üzemeltetnek az Érkeztető modul segítségével regisztrálhatják a "befogadott" iratokat és oszthatják ki néhány kattintás segítségével a címzettek, osztályok, ügyintézők felé. Az átadólisták rendezettsége lehet akár ügyintéző, akár szervezeti egység szerint is.

A kimenő, bejövő, helyben intézendő iratok általános iktatására az univerzális iktató modul ad lehetőséget. Ez a modul nem csak a titkárnők és ügyintézők, hanem a pénzügyi területen dolgozó munkatársak figyelmét is megérdemli, hiszen a számlaiktató bővítmény a likviditás menedzsment számára nyújt nélkülözhetetlen információkat még azelőtt, mielőtt a számlák a pénzügyi részlegre kerülnének. (sok helyen először "körbejár" a számla elfogadás - elutasítás végett, de ha valahol elakad, a pénzügy késve jut információkhoz)

Az univerzális iktató modul az iratokról tetszőleges mennyiségben tárol leíró adatokat, ügyintézői feljegyzéseket, nyilvántartja a besorolásokat, segíti a kapcsolódó átadásokat, feladatkiosztásokat és ha kell az eredeti dokumentumot vagy annak digitalizált másolatát is kezeli, megmutatja. Mindezt természetesen a legszigorúbb biztonsági, hozzáférési szabályok betartása, betartatása mellett.

Az iktatott iratokhoz akárhány kezelési feljegyzés rögzíthető. Tetszőleges mennyiségben rendelkezésre áll a csoportba sorolás vagy más néven dossziézás lehetősége. Közvetlenül az iktatásban is végez szkennelést a program ha kell, és fájlokat is lehet csatolni korlátlan számban. Egy kattintással jelölhetők ki az átadásra jelölt iratok átvevői, illetve az elvégzendő feladatok felelősei.

Az eseménykezelő modul - beépülve az iktató-, ügyfél-, projekt nyilvántartó- és egyéb modulokba - lehetővé teszi, hogy minden olyan információ, amely az iratok, ügyfelek, munkatársak kapcsán az ügyintézésben segíthet, elérhető legyen az érintettek számára. Az események típusokba sorolhatók (feladat, találkozó, telefon, segítség kérés stb.) és a hozzájuk tartozó lehetséges eredmények meghatározása révén az ügyintézés szinte teljes mértékben standardizálható.

Az ISO minősítéssel rendelkező, vagy arra törekvő, vagy egyéb minőségbiztosítási rendszert alkalmazni, bevezetni kívánó cégek számára az IQtató SQL magától értetődő választás.


A program minden modulja használja a központi ügyfélszótárat, amely önállóan is alkalmas ügyfélkapcsolat kezelési (CRM), értékesítési (SALES, MARKETING), támogatási, szerviz (HELPDESK) és egyéb feladatokra.

A felsorolásból jól látható, hogy az 1991-ben elkészített első generációs iktató szoftver, amely a papír iktatókönyv modellezésével és az adatbázis-kezelés gyorsaságával rövid idő alatt népszerű termékké vált, mára mint hatodik generációs intelligens iktató-, dokumentum-, ügy- és ügyfélkezelő rendszer komplex megoldáscsomaggá nőtte ki magát.

Egy dolog azonban nem változott: a fejlesztési szemléletünk. Könnyen megérthető, egyszerűen kezelhető és a napi munkában hatékonyan alkalmazható megoldás kialakítása.

Felhasználóink informatikai lehetőségeihez igazodva (hálózatok elterjedése, adatbázis kezelők fejlődése) a mindenkori legkorszerűbb és legmegbízghatóbb Microsoft adatbáziskezelő technológiát használjuk az Ön adatainak kezelésére. (Microsoft SQL Server különböző verzióit)

SZERETI ÖN A ZSÁKBAMACSKÁT? MI SEM!

Az ügyviteli szoftverekről csak használat közben derül ki igazán, hogy tényleg jó választás volt-e. A saját adatokkal, saját környezetben végzett munka mindig más, mint egy bemutató, ahol "kattintóművészek" végeznek egy-két műveletet néhány tételen.

Az IQtató SQL kapcsán lehetősége van arra, hogy saját irodájában, saját adataival, saját munkatársaival kipróbálja és tesztelje iktató szoftverünket éles ügyviteli adatokkal. Ehhez programunk
bármikor felmondható bérleti konstrukcióban tetszőleges ideig rendelkezésre áll. Az IQtató Classic moduljainak ingyenes demó verziója pedig letölthető honlapunkról.

Iktatókönyv áttekintő és adatbeviteli ablaka.Az iktató program beléptető ablakaAutomatikus emlékeztető a feladatokra és hátralékos iratokra.Érkeztető modul adatrögzítő képernyőjeAz iktató program nem csak egérrel, hanem billentyűzettel is használhatóIratok keresése szűréssel.Iktatókönyv létrehozásaSzámlaiktatás az iktató programbanAz iktató program iktatókönyv böngészője.
Az iktató program alsó széle

Címkefelhő
iktató program, iktató szoftver, iktatás, elektronikus iktatás, iktatórendszer, iqtató, iqtato, érkeztetés, ügyvitel, ügyviteli szoftver, iratiktató, számlaiktató, kezelési feljegyzések, dossziézás, likviditás figyelés, archivumkezelő, archiváló, irattár kezelő, projekt kezelő, projekt, irattár, jogügyi nyilvántartás, helpdesk, help desk, help-desk szoftver, postai feladás, postai feladójegyzék, postai tarifák, postakönyv, elektronikus adatkezelés, postai árjegyzék, tarifa, Microsoft SQL Server adatbázis kezelő, MS SQL Server 2000, Microsoft SQL Server 2005, Microsoft SQL Server 2008, CRM, Costumer Relationship Management, Kontakt kezelés, kapcsolatkezelés, kapcsolatkezelő, eseménykezelő, csoportmunka támogatás, WORKFLOW management, e-iktatás, e-iktató, e-ügyvitel, e-ügyintézés, e-iratkezelés, irat selejtezés, terméktámogatás, support, szignálás, feladat kiosztás, átadólista, irat átadás, TÜK iratkezelés, titkos ügyiratkezelés, minősített iratok kezelése, központi érkeztetés, központi iktatás, osztott iktatás, elektronikus átadás, keresés tetszőleges szempont szerint, excel export, word export, e-mail küldés, borítéknyomtatás, boríték címzés, átadókönyv

Nyitólap | IQtató SQL | IQtató Classic | Árak | Letöltések | Gyakori kérdések | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe