IQtató - Profi iktató szoftver, iktató program, archiváló, feladatkezelő és ügymenet támogató modullal


A tartalomhoz

Árak

IQtató SQL - A szoftver ára csak az egyidejű (konkurens) felhasználók tervezett számától függ.


Az egyidejűség azt jelenti, hogy akármennyi számítógépen ott lehet az IQtató ikonja, tetszőleges számú felhasználót és hozzájuk jogosultságokat definiálhat még az egy felhasználós verzióban is! A program egy ún. jelenléti ív alapján mindíg tudja, éppen hányan dolgoznak és hányan léphetnek még be. Ha valaki kilép, azonnal felszabadul egy licenc és beléphet bárki más, akinek van jogosultsága.

A megrendelt licencek száma bármikor tetszőlegesen, akár egyesével is bővíthető!

A jobb oldalon megadtuk néhány licenchez a végleges és a bérleti díj nettó árát, de természetesen akármekkora felhasználói létszámra tudunk pontos árajánlatot küldeni. Öt licenc felett a díjak mennyiségi kedvezményeket tartalmaznak és
az egy főre eső havi költség akár 2.000,- Ft alá is kerülhet! Kérjen irodánktól pontos ajánlatot erre vonatkozóan!

(Kisirodai környezetben minimum két felhasználói licencet érdemes venni, amivel akár 3-5 ügyintéző is tud dolgozni. 8-10 kolléga esetén legalább öt felhasználós licenc javasolt. Van olyan ügyfelünk is, ahol kb. 900 felhasználónak van saját jelszava. )

Fizetési konstrukció

A fizetési konstrukció lehet egyösszegű kifizetés, vagy határozatlan idejű szoftverbérlet!

A szoftverbérlet kulcs a kockázatok kezeléséhez. Hogy miért?
Ügyfeleink jelezték, hogy sok esetben számukra egyszerűbb, gyorsabb a döntéshozatal ha nem beruházásról van szó, más a könyvelési elszámolása, nincs azonnali "nagyösszegű" kiadás, illetve meg szeretnék tartani az esetleges "visszakozás" lehetőségét, amennyiben nem elégedettek a szoftverrel.

Mi ismerjük és bízunk a termékünkben, ezért úgy döntöttünk átvállaljuk a kockázatot Önöktől! A teljes programrendszert rendelkezésre bocsátjuk, telepítjük, betanítjuk akárhány felhasználóról is legyen szó, úgy, hogy a szoftver árát nem kell egy összegben kifizetni. Sőt a havi bérleti konstrukció BÁRMIKOR INDOKLÁS NÉLKÜL FELMONDHATÓ!

Így ügyfeleink azonnal a szoftverhez juthatnak és saját környezetükben saját adataikal, saját terhelés mellett dönthetnek a folytatásról. Sok ügyfelünk évek óta bérli az iktató szoftvert, és sokan vannak, akik a bérletről később áttértek a végleges licencre. Mert természetesen erre is van lehetőség! És van olyan ügyfelünk is, aki más, komplex ERP rendszer bevezetése kapcsán (aminek része volt egy iktató modul is) nem érezte kidobott pénznek amit addig az IQtatóra bérletként költött.

IQTATÓ SQL

Licenc

Végleges ár

Havi bérleti díj

1

60.000,-

3.000,-

2

120.000,-

6.000,-

3

180.000,-

9.000,-

4

240.000,-

12.000,-

5

300.000,-

15.000,-

nettó árak

INGYEN SZOFTVER !

Mind az IQtató SQL, mind pedig az IQtató Classic vásárlóknak igény esetén INGYENESEN bocsátjuk rendelkezésre a POSTAI FELADÓJEGYZÉK készítő programunkat!


Az akció visszavonásig tart.

IQtató Classic

Az univerzális iktató modul megrendelhető egy felhasználós és hálózati verzióban. A hálózati verzió AKÁRMENNYI EGYIDEJŰ felhasználót engedélyez. A szoftverben egyedül a párhuzamosan vezethető iktatókönyvek száma szabályozott.

Az egy feléhasználós és a hálozati verzióhoz is alapáron egy iktatókönyv tarozik, amelyek száma felárért bővíthető.

IQtató Classic

Egy felhasználós verzió

15.000,-

Hálózati verzió

30.000,-

További iktatókönyv (db)

5.000,-

nettó árak

További szolgáltatások

Habár minden programverzióhoz komplett dokumentációt adunk, az IQtató SQL telepítését általában szakembereink végzik a megrendelő informatikusával közösen. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a felhasználónak már csak "használnia" kell, mert mi elvégezzük telepítéskor a különféle paraméterek beállítását egy villám ügyviteli felmérés keretében, illetve oktatjuk a szoftver használatát.

Az IQtató Classic használata telepítése nem igényel semmilyen szakártelmet, ezért az leíráas, telefonos segítségnyújtás alapján is elvégezhető.

Helyszíni és online élőmunkáink (telepítés, oktatás, egyedi karbantartás) óradíjasak, amiről igény esetén részletesen tájlkoztatjuk írásban, szóban.

TERMÉKTÁMOGATÁSI DÍJAK

Az IQtató SQL terméktámogatása tartalmazza a
korlátlan idejű és korlátlan számú (!!!) telefonos segítségnyújtást - igény esetén táveléréssel támogatva - munkanapokon munkaidőben, és az időközbeni programfrissítések külön térítés nélküli átadását. A terméktámogatás díja a szoftver licenértékétől függ.

Az IQtató Classic terméktámogatása a vásárlást követő egy hónapig ingyenes.


Áraink tájékoztató jellegű nettó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

2018.11.28.

Nyitólap | IQtató SQL | IQtató Classic | Árak | Letöltések | Gyakori kérdések | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe