IQtató SQL - Hatékony és profi iktató szoftver, iktató program, szkennelő, archiváló, feladatkezelő és ügymenet támogató modullal


A tartalomhoz

Univerzális iktató modul

IQtató SQL

Ismeri az összes elterjedt iktatószám képzési algoritmust és nagy létszámú konkurens felhasználói környezetben is biztosítja az iratok szigorú számadás szerinti nyilvántartását.

  • Folyó sorszámos iktatás
  • Főszám-alszámos iktatás
  • Gyűjtőszámos iktatás
  • Vegyes iktatás
  • Sávos iktatás


Az iktató szoftver segítségével az iratok nyilvántartásba vétele töredék időre csökkenthető. Ha kell, egy-két (!) másodperc alatt is iktatható úgy dokumentum, hogy az iktatási adatok (irat címzettje, feladója, tárgya, ügyintézője, határideje stb.) mind-mind ki vannak töltve az elektronikus iktatókönyvben! Hívjon fel mindket és megmutatjuk élőben!

NÁLUNK NEM A KURZOR MOZGATJA AZ EGERET !

Vagyis nem az Ön ügyvitelének kell a szoftver működéséhez igazodnia, hanem az alkalmazkodik az Ön ügyviteléhez!

- Ön dönti el, hány iktatókönyvet vezet párhuzamosan.

- Ön választja meg, melyik iktatókönyvben hogyan képez iktatószámot és azt honnan indítja.

- Ön dönti el, hogy hány rovatot tölt ki iratonként az iktatókönyvben. Egyet? Kettőt? Mindet? Még annál is többet? A program minden egyes iktatási tételhez végtelen mennyiségű információt képes tárolni! Az IQtató SQL ismeri az előiktatás fogalmát, amikor semmilyen adat nem áll rendelkezésre az iktatáshoz, de mégis kell egyedi és sorfolytonos iktatószámot képezni.

- Ön dönti el, melyik munkatárs melyik iktatókönyvet kezelheti és milyen műveletet végezhet abban. A jogosultságokat szerepekbe szervezheti és a felhasználóknak akár könyvenként különböző szerepeket adhat.

- Ön dönti el, hogyan működjenek az adatbeviteli mezők. Melyik legyen kötelezően kitöltendő, melyik ne. Melyikbe lehet szabadon szöveget beírni, melyikbe ellenőrzött szöveget.

Minden adatbeviteli mezőnek van szótára, amely meggyorsíthatja, ellenőrzötté teheti és ezáltal standardizálhatja az iratfeldolgozást.

- Ön dönti el, egerészni szeret jobban, vagy billentyűzet segítségével utasításokat adni az IQtatóban. A program minden részét optimalizáltuk a minél gyorsabb adatbevitelre és visszakeresésre az egyszerű használhatóság megtartása mellett.

Rengeteg "know-how"-t, vagyis üzleti logikát építettünk be az IQtatóba, hogy Ön úgy érezze, a keze alá dolgozik a program. De mindezt
úgy tettük, hogy ön eldöntheti, bekapcsol egy adott ellenőrzést, automatizmust, vagy figyelmen kívül hagyja. (Nincs egységes előírás az iratok kezelésére, ezért mindenki másképp de mégis hasonlóan dolgozik.)

Teljes képernyőVisszaPlayTovább
Az iktató program alsó széle

Címkefelhő
iktató program, iktató szoftver, iktatás, elektronikus iktatás, iktatórendszer, iqtató, iqtato, érkeztetés, ügyvitel, ügyviteli szoftver, iratiktató, számlaiktató, kezelési feljegyzések, dossziézás, likviditás figyelés, archivumkezelő, archiváló, irattár kezelő, projekt kezelő, projekt, irattár, jogügyi nyilvántartás, helpdesk, help desk, help-desk szoftver, postai feladás, postai feladójegyzék, postai tarifák, postakönyv, elektronikus adatkezelés, postai árjegyzék, tarifa, Microsoft SQL Server adatbázis kezelő, MS SQL Server 2000, Microsoft SQL Server 2005, Microsoft SQL Server 2008, CRM, Costumer Relationship Management, Kontakt kezelés, kapcsolatkezelés, kapcsolatkezelő, eseménykezelő, csoportmunka támogatás, WORKFLOW management, e-iktatás, e-iktató, e-ügyvitel, e-ügyintézés, e-iratkezelés, irat selejtezés, terméktámogatás, support, szignálás, feladat kiosztás, átadólista, irat átadás, TÜK iratkezelés, titkos ügyiratkezelés, minősített iratok kezelése, központi érkeztetés, központi iktatás, osztott iktatás, elektronikus átadás, keresés tetszőleges szempont szerint, excel export, word export, e-mail küldés, borítéknyomtatás, boríték címzés, átadókönyv

Nyitólap | IQtató SQL | IQtató Classic | Árak | Letöltések | Gyakori kérdések | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe