IQtató - Profi iktató szoftver, iktató program, archiváló, feladatkezelő és ügymenet támogató modullal


A tartalomhoz

Postai feladójegyzék készítés

IQtató Classic

Az IQtató Classic Postakönyv modulja ismeri a Magyar Posta belföldi díjszabásait és a díjszabályok belső összefüggéseit. Gyakorlatilag egy-két egérkattintással előállítható a napi postakönyv, nem kell az árakat ismerni vagy számológéppel számolgatni. Elengendő a megfelelő súlykategória kiválasztása. A címzettek adatai törzsadattárban gyűjthetők.

A postai feladójegyzék modulban is lehetőség van a rögzített adatok közötti gyorskeresésekre, adatrészlet keresésekre, listázásokra.

A szoftver által előállított feladókönyv tartalmazza a feladó által kiosztott ragszámokat, kezelési utasításokat, súly, méret adatokat, bérmentesítési díjat, és minden olyan adatot, amely a postakönyv pénzügyi kezeléséhez szükséges.

A napi pénzügyi zárás nyomtatható lista formájában készül, a Magyar Posta által megadott tartalmi előírásoknak megfelelően.

A postakönyv modul használatával nemcsak a feladókönyv előállítási időigénye csökken töredékére, hanem megszűnik a nehezen olvasható, fárasztó körmölés és fáradtság okozta elszámolás is. A posta modulban
egy feladás rögzítése átlagosan 3-10 másodperc !

A program menet közben automatikusan képzi a sorösszegeket, a napi zárás pedig az oldalösszesítéseket, valamint a kategóriánkénti összesítéseket végzi el a lista készítése közben.

Költségkimutatások

A posta modul segítségével nyomon követhető az egyes osztályok, költséghelyek által postai levélforgalomra fordított összegek tételes vagy összesített fomában.

 

Postai díjszabás 2024

 

Az aktuális postadíj táblázat a letöltési oldalon található.


Postai feladójegyzék - a súlykategória kiválasztásaPostai feladójegyzék - ÜgyféltörzsPostai feladójegyzék - adatbeviteli képernyőPostai feladójegyzék - áttekintésPostai feladójegyzék - nyomtatott feladójegyzék

Nyitólap | IQtató SQL | IQtató Classic | Árak | Letöltések | Gyakori kérdések | Kapcsolat | Oldaltérkép


Almenü:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe